onsdag 17 november 2010

Kryssning Rock At Sea

Lördagen den 13 Nov drog vi brudar in till stan med två tåget för att äta lite innan resan.
men Lilla Malin var lite sliten efter gårdagen hon var på after work med jobbet så var lite bakis men men man lever bara en gång som hon sa :)

Malle på tåget in

Och så har vi lins lusen Sara hihi

Vi skulle ha mött upp Dea vid tre vid T-centralen men hon hade inte åkt hemifrån då, så vi gick och åt utan henne gför hona hade ätit hemma.
Vi gick till Kungshallen för att äta eftersom alla inte tycker om all mat och där alla äta tillsammans.
Jag och Sara tog dagens från de lebanesiska köket så sjukt gott.
Så här såg de ut på talriken när vi hade ätit upp förutom humosen el vad de heter och lite annat oxå här är resultatet :)


Sen gick tillbaka till T-centralen för att möta upp Dea sen var de bara att gå till bussen.
Men när vi kom till busshåls platsen så dom flyttat den ner lite för dom höll på med väg arbetet el nåt sånt så vi gick ner till den tillfälliga platsen som dom hade och vi var typ ca 20 st som stog där och väntade på bussen, och när den kom åkte den bara förbi. och då började alla skrika åt bussen hehe
Men sen när andra kom efter en kvart så klagade alla på buss chauffören men men nu stog vi ändå på bussen mot temenalen :)

Malin och Sofia på bussen

När vi kom fram till terminalen så möte vi upp Dennis och Rickard som oxå åkte med oss och sen gick vi in och möte upp Sala pojkarna. Var så sjukt mycke folk så de gick knappt att röra sig så vi satt oss ner och väntade på att de skulle bli lite mindre folk

Kärleksparet Malin och Park :)
treminalen

När vi väl kom på båten och gick ner till våran hytt som var längst ner om jag säger så men vad gör de man är ju aldrig där ändå..
Lämnade väskorna sen upp till Taxfreen för att handla lite men där gick de knappt att gå heller för alla var helt tokiga alla skulle ha först men men sen fick vi hälsa lite på Mia oxå som vi inta har sett på länge hon jobbar där i kassan.

Här kommer lite bilder

Brudarna och Dennis i Linus Svit
här sitter vi och dricker skumpa


Dea i sviten dricker både skumpa och brazz


I våran hytt Mange Park och Sandra
här är innan Mange spejar ner min bh med hår spray och började med törs aldrig haha



Och i slut ändan så har de varit en sjukt roligt kryssning synd bara att de tog slut så fort men men nu är de bara att vänta till februari till Wheels kryssningen



En sliten Sara och Sofia på tåget på vägen hem









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar