måndag 31 januari 2011

Uppdatering

Ja då var vi här igen... har varit dålig på att skriva här på ett tag men men nu tänkte jag att de skulle bli lite uppdatering här.......
Ja som jag skrev förut så jag har jag börjat jobba inne i stan på ett Café som heter Froots som ligger på Nybrogatan precis brevid dramaten så man får se många kändisar om dagarna som kommer in och handlar de är lite kul.
Trivs hur bra som helst med dom jag jobbar med men chefen kan man ju prata om men så är de väl på alla ställen nästan när man är ny..
När jag började där så lånade jag en bok av Sandra som jag kunde läsa på tåget in eftersom de tar en timme att komma fram.

Så jag lånade Såld av henne läste ut den på en vecka... Jag är inte den som brukar läsa böcker men den boken gick bara inte att lägga ner så lätt, man fastnade på en gång. Den var hemsk handlade om en ung tjej som trodde på en man att han skulle fixa jobba på ett kasino åt henne, men så var de ju inte han sålde henne till en annan man som skulle andvända henne till Hora, de är svårt att förklara boken ni måste läsa den själva jag rekomderar den varmt till er där ute.
Samma dag som jag läste ut den på vägen in till stan så senare på dagen på Cafét så kom
Jonas Karlsson ni tititi snygging säger jag bra :)

Eftersom jag läst ut den andra boken så var jag ju tvungen att hitta en ny... Åh då kom jag ju på ett jag hade en bok om Jonas hemma 30 November så de var den jag läste var ju bara tvungen närjag redan sett han tidigare på dagen, han är jätte trevligt oxå måste jag säga :)

Så nu har jag läst ut den oxå och börjat på en annan men kommer inte ihåg vad den hette har inte läst så mycke i den än men de kommer berätar mera sen om den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar